Over ons

Sinds de oprichting in 1985 heeft Airtechnic Solutions zich altijd gericht op het ontwerpen en verbeteren van industriële luchttechnische systemen voor de behandeling van proceslucht en het verwerken van poeders. Om onze ontwerpen of verbeteringen in de praktijk tot stand te brengen, fungeert Airtechnic veelal als aannemer van het project, waarbij we de engineering, inkoop en installatie van het systeem verzorgen. Als systeemontwikkelaar en systeemintegreerder realiseren we complete projecten onder eigen regie en leveren turn-key oplossingen.

Continental Industrie

Airtechnic Solutions is de trotse vertegenwoordiging van de firma Continental Industrie.

Continental Industrie blowers leveren op zeer efficiënte wijze olievrije, droge en pulsvrije lucht of gas vanaf 100 tot 60.000 m³ per uur met drukken tot 1,1 bar g en vacuüm tot -0,5 bar g. De toepassingen lopen uiteen van beluchting van waterzuiveringsbassins, pneumatisch transport, luchtmessen, verbrandingslucht, ontwatering van textiel en tapijt, biogas tot centraal stofzuigsystemen en nog veel meer. 

 


Continental folder

Expertise Luchttechniek

Airtechnic Solutions bestaat uit een klein team van luchttechnische & solids processing experts met jaren ervaring in dit vakgebied. Uitgaand van uw productieproces bepalen deze specialisten de best passende oplossing voor uw luchttechnisch probleem en vertalen dit in een werkend systeem.

Samenwerking

Al naar gelang de aard van het project werken wij daarbij samen met partijen binnen ons netwerk, met specifieke expertise op het gebied van bijvoorbeeld constructietechniek, brand- en explosiebeveiliging, simulatie e.d..

Mix SRL

Airtechnic Solutions is de exclusieve vertegenwoordiger voor MIX s.r.l. in Nederland. MIX, uit het Noord-Italiaanse Cavezzo, is als sinds 1990 een werelwijd opererende producent en toeleverancier van filteroplossingen, bulkhandling componenten voor de procesindustrie.

Airtechnic Solutions adviseert u bij de keuze van de juiste componenten voor uw toepassing en ondersteunt u bij het onderhoud van uw installatie. Daartoe houden we lokaal voorraad aan van de meest gangbare reserve-onderdelen.


Mix s.r.l. brochure 1