Turbo Blowers

Turbo blower -TCH en Turbo blower-TCB

Met genoegen presenteren wij de NIEUWE CONTINENTAL turbo blowers.

Onder de namen TCH en TCB heeft Continental onlangs eentraps turbo blowers gelanceerd met een geïntegreerde versnellingsbak die individueel kan worden geconfigureerd voor uw toepassing.

TCH-serie

De turbocompressor van de TCH-serie (9.500 tot 60.000 Nm³ / h) is verkrijgbaar in vijf verschillende modelseries tot een volumestroom van 65.000 Nm³ / h.

TCB-serie

De turbocompressor van de TCB-serie (1.500 tot 15.000 Nm³ / h) is verkrijgbaar in drie verschillende modelseries tot een volumestroom van 15.000 Nm³ / h.

Het blowerhuis

Het lichaam van de compressor is gemaakt van gietijzer. De complete huisvesting en voluutvorm is ontworpen op basis van jarenlange ervaring. Dit ontwerp stelt ons in staat om een ​​hoge compressie-efficiëntie en een laag geluidsniveau te bereiken. Op verzoek van de klant kunnen we de uitblaasrichting aanpassen aan individuele wensen.

Een breed werkbereik wordt gegarandeerd door een speciaal waaierontwerp dat is geoptimaliseerd voor de operationele vereisten, een zeer efficiënte transmissie en een regelsysteem. Traploze capaciteitsregeling tussen 45% en 100% bij een constant toerental van de waaier. Tijdens bedrijf wordt de capaciteit automatisch geregeld door de inlaatgeleideschoepen en de variabele diffusorschoepen op de uitlaat te draaien.

Waaier

De waaier is gemaakt van een aluminiumlegering met afgebogen bladen. Steile hoek van het blad zorgt voor een hoge polytropische efficiëntie (> 85%).
Het is gefreesd op een 5-assige freesmachine voor driedimensionale ruimtebewerking van de messen. Alle roterende onderdelen (waaier, waaieras, afdichting en druklagerschijf) zijn hoogwaardig dynamisch gebalanceerd.

Labyrint asafdichting

De labyrint asafdichting op de waaieras scheidt effectief de luchtruimte (waaierzijde) van geoliede ruimte (tandwielen). Voor toepassingen waarbij de compressie van gevaarlijke gassen vereist is, ontwerpt Continental een luchtdichte oplossing met inert gas. We kunnen het zegel aanpassen aan de individuele wensen van de klant.

TCB-serie

Kenmerken

– compact ontwerp;
– traploos regelbaar d.m.v. instelbare inlaatschoepen en variabele diffusorschoepen;
– eenvoudig te installeren;
– laag geluidsniveau;
– volumebereik: 1.500 tot 15.000 Nm³/uur;
– drukbereik: tot 95 kPa g.

Downloads

Continental turbo compressors


Film

TCH-serie

TCH_größer

Kenmerken

– energiezuinig;
– geïntegreerde tandwielkast;
– traploos regelbaar d.m.v. instelbare inlaatschoepen en variabele diffusorschoepen;
– laag geluidsniveau;
– volumebereik: 9.500 tot 60.000 Nm³/uur;
– drukbereik: tot 140 kPa g.

Downloads

Continental turbo compressors


Film

Films productie I productinformatie

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=28E6Ld9iCaMhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=i6r8zAizc0shttps://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=giTcp71-1hY

Overige mogelijkheden

Blowers & exhausters

Turbo blowers

Zijkanaal blowers

Centrifugaal ventilatoren